Guidede robotture i Prag

Vive Les Robots! arrangerer guidede ture om robotter og artificielle væsener i Prag, og nærmeste omegn for enkeltpersoner og grupper.

I perioden imellem 1/5 2011 - 1/11 2011 er der mulighed for at du/I kan deltage i en byvandring i Prag, hvor emnet er Robotter og Artificielle væsener, samt at tage med på en udflugt til Skoda, Karel Capeks Museum, eller Spejbl & Hurvinek Teatret. Pga. firmaet også tilbyder et kompetenceudviklingsforløb, holder foredrag, og laver marketingsmaterialer (Vive Les Graphiques), samt afholder nogle af robotturene på de samme tidspunkter, er det vigtigt at du bestiller byvandringen eller turen på forhånd, sådan at Vive Les Robots! hurtigt kan give en tilbagemelding om det er i stand til at arrangere turen den dag du/I havde tænkt jer.

En anden grund til at det er vigtigt for Vive Les Robots! at få bestillingen på forhånd, er bl.a. pga. krav om reservartionskrav ved Skoda og at et teaterstykke i Spejbl og Hurvinek teatret kun bliver spillet på nogle bestemte tidspunkter i løbet af teatersæsonen, samt kan være udsolgt i god tid før.

Når du/I bestiller en af vores ture, opgiv da både navn, adresse og telefonnummer. Vive Les Robots! vil herefter kontakte dig/jer dagen før på telefon for at aftale nærmere. Afregningen sker altid i tjekkiske koruna.

Derudover så påbegynder vi vores ture til tiden, dels pga. afgangstidspunkter for offentlige transportmidler, det vi skal se, samt hensynet overfor de andre som skal deltage på turen. Med hensyn til sluttidspunktet, så er det et ca. tidspunkt der er opgivet under de enkelte beskrivelser.

Hvis du/I bliver forhindret efter at I har tilmeldt jer, så afmeld senest et døgn før. Hvilket Vive Les Robots! også vil gøre, hvis der sker noget uventet.

Med hensyn til større grupper, samt praktiske spørgsmål, kontakt venligst Vive Les Robots! på telefon +45 20 86 44 70, eller mail: info@vivelesrobots-education.dk

Robot guidede ture i Prag 2011:
Robotter og Artificielle væsener i Prag
Skoda
Karel Capeks Museum
Marionetdukketeater

|<  <<  >>  >|  Næste